beats by dre cheap

biram!

 podrazumjevam želju za boljom budućnošću mada znam dovoljno o pušilačkom mentalitetu naroda koji će zbog naših opet da popuši vlastite ideale. u isto vrijeme živim u promjenljivom društvenom stanju koje će infantilno mudrom ljudskom djelatnošću, zlonamjerni bi rekli kampanjom, da počne da se naziva Državom za čovjeka. mada mi nije do kraja jasan taj instant evolucijski proces voljne transformacije sa animalnog nivoa svijesti na ljudski, ali ko je kriv našim nemanipuliranim precima što nisu znali da je dovoljno tek - glasati.

ne krijem se apatijom ali mi se gadi površna simpatija pa pokušavam da doživim, da se intimiziram sa nekim od slogana političkih nam opcija pa da životinjski instinktivno i iskreno izaberem da postanem čovjek ( femeninum imenice je presuptilna razlika za produhovljenog autora tog slogana da bi cjepidlačili s time? ) i ne ide mi.

 

jer kad mediokritet postane i ponuda i potražnja pristojnom hajvanu je najbolje da bježi glavom bez obzira negdje gdje neke životinje nisu jednakije od drugih.

Heretik Među Prsatim Nimfama
http://pumpkin.blogger.ba
29/09/2010 22:47